Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ένας σπόρος για την αλλαγή(Treiler)

Παρακολουθήστε παρακάτω το promo treiler από το επερχόμενο ντοκυμαντέρ του Αλέξανδρου Οικονομίδη είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, πόσο μάλλον τους μελισσοκόμους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες.Όπως μπορούμε ας το στηρίξουμε..Πατήστε το σύνδεσμο για επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.aseedforchange.com/






3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους,

    Κοντεύω να τελειώσω τα γυρίσματα που αφορούν την Ελλάδα και σύντομα θα φύγω για Λίβανο για τα υπόλοιπα γυρίσματα πριν το Μοντάζ.

    Θα ήθελα πολύ να έρθετε όλοι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. στο Floral Cafe, στη Πλατεία Εξαρχείων, για μια συνάντηση και ανοιχτή κουβέντα. Να γνωριστείτε όλοι μεταξύ σας, και να μοιραστείτε σπόρους που μαζέψατε από τα φυτά που σας έδωσα, και να ανταλλάξετε εμπειρίες.

    Όσοι δεν πήρανε φυτά ή δεν πήγανε καλά τα φυτά τους, δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα πάνε καλύτερα. Ελάτε να πάρετε σπόρους. Αυτή τη φορά θα φέρω πολλούς σπόρους για να μοιράσω σε όλους.

    Μην ξεχάσετε, το νόημα όλο αυτό το Ντοκιμαντέρ είναι να φτιαχτεί ένα δίκτυο ανταλλαγής σπόρων από παλιές ποικιλίες (όχι μεταλλαγμένα, όχι υβρίδια) στη πόλη, που μαζεύουμε από φυτά που μεγαλώνουν σε μπαλκόνια και ταράτσες, όπου στο τέλος θα ανταλλάξουμε σπόρους με άλλη παρόμοια ομάδα που κάνει το ίδιο σε άλλη χώρα.

    Μερικοί θα έρθουν για να γνωριστούμε καλύτερα πριν το ταξίδι που θα κάνουμε στην Ιερά Μονή Προδρόμου στις 15και 16 Οκτωβρίου θα γίνει η πρώτη συνάντηση με θέμα “ Διατροφική Αυτονομία”. (Θα σας δώσω την Πέμπτη περισσότερες πληροφορίες)

    Πείτε σε όσους νομίζετε ότι τους ενδιαφέρει αυτό το θέμα να έρθουν.

    Και κάντε κι ένα like στο video :)

    www.aseedforchange.com

    Αlex Ikonomidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ke euxaristo to simvlos-bees yia to share ke to endiaferon sto project mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να μπορούσα να στηρίξω ποιό πολύ αυτή την αξιόλογη προσπάθεια καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή